Εταιρεία

ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΥΦΟΣ, ΑΠΟΨΗ

Ποιοι είμαστε

Η www.drapano.gr προσφέρει εκπτωτικά στοκ προϊόντα 1-2 χρονιά πριν από διαφορά super market όλης της Ευρώπης , Στόχος της www.drapano.gr είναι να προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία με εκπτώσεις που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο διαδικτυακό κατάστημα  !

Η σελιδα www.drapano.gr μετά από 2 χρόνια λειτουργίας κατέχει πλέον ηγετική θέση στο χώρο του εργαλειου για τον επαγελματια κ όχι μονο !. Σήμερα, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων γνωστόν εταιριών,(www.drapano.gr) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

bosch

Η ιντερνετικη σελίδα  αναδεικνύει την διεθνή της παρουσία μέσα από ένα φιλόδοξο πλάνο δραστηριοποίησης της στο εξωτερικό, όπου μέχρι σήμερα έχει παρουσία συνολικά σε 13 χώρες

dewalt

Η drapano.gr είναι ένα brand όχι μόνο συνδεδεμένο αλλά συνώνυμο με τον επαγγελματία. Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις προσθέτοντας πάντα τον μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Έχει ως στόχο να κάνει των επαγγελματία – ερασιτέχνη  να αισθάνεται άνετα και ταυτόχρονα να ξεχωρίζει και τα καταφέρνει σε κάθε συλλογή με τέτοια εργαλεία στα χεριά του !

Η www.drapano.gr απευθύνεται σε άντρες – γυναίκες  μεταξύ 30 – 80 ετών που ενημερώνονται για τα γνωστά προϊόντα Η αναμφισβήτητη ποιότητα του τελικού προϊόντος, αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η www.drapano.gr, σε συνδυασμό με τα ευρωπαϊκές αγορές  , αποτελούν βασικά στοιχεία υπεροχής και εδραίωσης των προϊόντων της έναντι του ανταγωνισμού.

Στα γραφεία του www.drapano, το έμπειρο και πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό Θα ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις εργαλείων και θα σας βοηθήσει με έξυπνες συμβουλές, να τις προσαρμόσετε σε κάθε σας ανάγκη !.